2011. december 1., csütörtök

Lillus 7. hónapja


Már a második félévben vagyunk. Lilla baba egyik pillanatról a másikra elkezdett kúszni, ami elég vicces, mert olyan, mint egy kettévágott zombi, vonszolja magát. De nagyon durva távolságokat meg tud gyorsan tenni, fél percen belül már a szoba másik végében van, és az a mániája, hogy a számítógépem színes kikapcsológombját megnyomja. Hát akkor lenne heves káromkodás^^



Sőt, ebben a hónapban nagyot fejlődőtt, mert pont a mai napon kezdett el ténylegesen mászni is. Eddig is feltérdelt már mászó pózba, de csak kutyázott, ma viszont hatalmas csapkodásokkal a padlón, mozgatta a térdét, és a hasát felhúzva átmászott a szobán^^


Már gyakoroljuk vele sokszor az ülést, de ő még nem tud felülni, és komoly támaszték nélkül szinte mindig eldől, kivéve ha előre dől a térdére. Ha lábra állítjuk, akkor mindig felrúgja magát, próbál járni, de azért nem siettetjük. Minden után odanyúl, zörög a zacskókkal, rámol, a játékai meg alig érdeklik^^


Fogai még mindig nincsenek, de manapság már nagyon sokat turkál a szájában, szerintem már hamarosan megkezdődik a szörnyűség, de ami a másik rossz, hogy tényleg elindult az, hogy valakinek lennie kell vele, mert rájön, hogy egyedül van, szeperációs szorong. Meg annyira érdeklődő, hogy etetésnél nem képes odafigyelni, vagy másfelé néz, vagy a kajára, de belecsap, nem tudja, hogyan kéne nyugton ülnie.


A nevére már hallgat, bár lehet, hogy csak a beszédre néz oda. A lényeg, hogy tudja, hogy ha hozzá beszélünk, már mindenfelé képes forgatni a fejét, félig felkönyököl, és pillanatok alatt helyzetet tud váltani.


Voltunk megnézni a leendő bölcsijét, naponta 394 ft lesz, ez azért vállalható, nagyon közel van, és rendes volt az irodás csaj. Mondjuk addig Évit még be kell jelentenem a cégbe, hogy tudjon a baba bölcsizni, mert csak úgy lehet, ha anyunak van állása.


A türelme sajnos semmit nem fejlődött, ha villámgyorsan nem az van, amit ő akar, akkor egyből üvölt. Ez különösen az időjárás miatt rossz, mert fel kell öltöztetni, amihez le kell tenni a pelusasztalra, és akkor már megy az üvöltés. Mondjuk fel nem fogom épp ésszel, miért utálnak a babák öltözni. Én öltöztetem, neki csak feküdnie kell, mégis ő ordít. Meg talán legyen meztelen?

4 megjegyzés:

  1. Ez az utolsó, ez... Ez a kép, ez... xDD Erre nincsenek szavak! Mufurckodó kishercegnő! Imádom a törpicseket, ahogy azt is, hogy olvashatok midnen hónapjáról, szóval köszi megint, és Cir merrefelé fog lejelentetten dolgozni, vagy ez csak alibi dolog, hogy a babu bölcsibe járjon? Nagyon édes, és nagyon gyorsan tanul, biztos a türelme is változni fog, meg fogja szokni, hogy nem lehettek mindig ott vele, mert elkényeztetett lenne, hogyha csak vele törődnétek és mindig kézbe lenne. Édes. Cuki. Vááá! : )

    VálaszTörlés
  2. Addigra vagy átalakulunk Bt-vé, vagy Kft-vé, vagy bejelentem magamhoz, de lényeg, hogy mindenképpen együtt lesz munkaviszonyunk.

    VálaszTörlés
  3. Ciara vagyok,írtó édes vagy Lillus, és olyan kis csibész a mosolyod, hogy bizti hogy hallgatsz a nevedre, csak még titkolod az öseid elöl is. Nem jó minden titkunkat azonnal felfedni, tökre meg is értelek. Es nyugodtan mászkálj továbbra is amennyit csak szeretnél hason, legalább nem kell anyunak sokat porszívozni. Fogacskákkal meg szerintem is hamarosan viaskodni fogsz és akkor lesz aztán még nagyobb hangod, szóval kitartás apuka, anyuka, lesz még ennél sokkal hangosabb is a ház. De ez sem tart örökké, csak megterhelö lesz, remélem jól viselitek majd azért. No, Puszi, és további szép napot nektek :)

    VálaszTörlés