2010. december 25., szombat

23. hét

Hét elején Évi nem érezte magát jól, és szólt, hogy a munkahelyén nagyon sokan betegek, köhögnek, tüsszögnek. Hát azonnal mondtam neki, hogy másnap ne is menjen, mert ha egy 50fős teremben ráköhögnek, akkor még rosszabbul lehet, ő nem szedhet gyógyszert a bunkó emberek pedig bejárnak, és ráköhögnek. Szegény így dolgozott hétfőn 10 órát, de kedden már nem engedtem, hanem telefonáltunk a háziorvosnak, hogy írja ki, kedden pedig elmentünk hozzá.
Hát persze általános dolgokat mondott, hogy tea, pihenés, stb, de legalább megértette a helyzetet, Évi már nem ment abban a pár napban, ami 24-ét megelőzte.

A tegnapunk nagyon szépen telt, de Évi estére egyre inkább nem volt jól, nagyon be van dugulva az orra, ami egyrészt a megduzzadt nyálkahártya a várandósság miatt, másrészt pedig továbbra is meg van fázva. Nem tudott aludni, ezért fel is keltünk az éjszaka közepén, mert majdnem megfulladt, sehogy sem kapott levegőt. Hétfőn lehet, hogy visszamegyünk a háziorvoshoz, és kérünk tanácsot, mert az orrcsepp semmit sem használ, és a jövő héten így még nem kéne melóznia.

Csütörtökön viszont volt jó hír is, kaptunk a védőnőtől babakocsit, valamelyik pár babája már vélhetően tud járni, ezért leadták, és mi pedig elhozhattuk. Nagyon aranyos kis kocsi, tologattam, emelgettem, lassan már papának érzem magam. Évi pocija már kezd görögdinnye méreteket ölteni, nagyon szép kerek, ebből mások is lányra tippeltek^^

A 23. héten a talán lánybaba sokat mozog, csuklik. 500 gramm 29 centi. A szemei már teljesen kifejlődtek, de még zárva vannak egyenlőre a 26. hétig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése